21. Apr, 2019

Pieni minä

Jätä pois ylimääräisen paskan ja ole vain se kuka sinä olet. 

Olen viime päivinä huomannut että olen tainnut pitää fasaadia yllä, suurimman osaksi itselleni jotta en romahtaisi. Olen antanut itseni luulla että olen jo päässyt tästä yli, nyt vain täysillä eteenpäin. Olen antanut itseni luulla että minulla on niin paljon työkaluja ja käytän niitä täydellisesti. 

Kaikki tämä on totta sillä tällä uskolla oLen antanut itselleni luvan elää mutta elää vain puoliksi. Huomasin että olen sisimmässäni vielä hyvin surullinen ja pieni tyttö jota kukaan ei huomaa. 

PieKain itseäni sillä olenhan jo 45 vuotias nainen, minulla pitäisi olla kaikki hyvin. Kaikki!!!! Raha asiat perhe ihana mies onnelliset lapset ja kaikista tärkein onnellinen minä. Tässä tekstissä ei ole yksikään emoy sillä itken samalla kun kirjoitan ja olen todella todella väsynyt koko mun kehossa ja sielussa  En ole ikinä aikaisemmin uskaltanut näin suoraan kertoa mitä minä sisimmässäni olen tai lähinnä mitä tunnen, sillä enhän minä ole sitä uskaltanut edes itselleni todeta. 

Tiedän myös että minulla ON paljon työkaluja jotka osaan käyttää. Tämä pääsiäinen olen enimmäkseen itkenyt, itkenyt ja putsannut kaikki asiat jotka tulevat ylös ja esiin kehostani, en enää piilota mitään, lupaan sitä itselleni. Minä olen hyvä minä olen kaunis minä olen... 

Olen tehnyt paljon putsaus hommia itsessäni meditaatiolla ja yksinkertaisin tänä pääsiäisenä on ollut TV katselu, olen katsellut ohjelmia ja elokuvia jotka ovat laukaissut niiiiiin suuria vanhoja asioita minussa. Minulla on vielä paljon mitä haluan antaa itselleni ja maailmalle ja lupaan itselleni etten enää tee mitään mitä ei täydentää minua, oli se sitten työ tai mitä syön tai ystävät tai sukulaiset. Olen rakas itselleni ja haluan elää täysillä ja olla maailmalle hyödyksi. Haluan kiittää myös itseäni että vihdoinkin uskallan olla minä 🙏🏻🦋 

 

Rakastan sinua ja KIITOS että jaksoit lukea, love you ❤️